פורסם שזמן איסור ספיחין בחנוכה ובהערות כתבתם לחלק בין החדש שקליפתו דקה ושיש לשים לב לתפו”א שבא מתוצרת מאוסמת אם כן אם אני עובד עם ציבור אני צריך לומר להם שלא כל תוצרת התפו”א מותרת אלא שיש להבחין בין קליפה דקה לעבה עד שלא יהיה חשש מתוצרת מאוימת ולמעשה אולי איננו יודעים להבחין ביניהם.
שורה תחתונה נראה כלא פרקטי כל ההיתר הזה. לכן שאלתי איך מתנהגים בכה”ג ובפרט איך להורות לציבור שאנו עובדים אותם? נשמח לקבל תשובה פרקטית. תודה ויישר כח